معرفی فرش دستباف ایرانی با چیدمان خانگی و اداری در رویداد پرشی تاک ، مجموعه تاریخی ، فرهنگی نیاوران میزبان فرش دستباف ایرانی می گردد
به گزارش وبلاگ کاتالوگ، خبرنگاران: رویداد پرشی تاک با هدف معرفی فرش ایرانی و ترغیب ایرانی ها به خرید فرش دستباف ایرانی از 5 تا 9 اسفندماه در مجموعه تاریخی - فرهنگی نیاوران تهران برگزار می گردد.
این رویداد کوشش دارد تا با چیدمان کاربردی فرش دستباف ایران در مکان های متعدد خانگیف تجاری و دفتری، ایرانی ها را به خرید فرش دستباف برای موقعیت های متعدد ترغیب کند.
به گزارش وبلاگ کاتالوگ، زهرا شوند، دانش آموخته ارشد فرش و مدیرعامل شرکت ایران گره که نخستین شرکت صادر نماینده شناسنامه فرش ایرانی در کشور است، در شرح این رویداد در جمع وبلاگ کاتالوگ در هتل لاله تهران گفت: رویداد پرشی تاک با همفکری جمعی شکل گرفته و ریشه در معرفی هنر و فرهنگ ایرانی در گذر زمان دارد.
او گفت: صنایع دستی و هنرهای زیادی داریم که قدمت شان به تاریخ تمدنی و میراث فرهنگی ایرانیان بازمی گردد و در رویداد پرشی تاک که در اسفندماه در مجموعه تاریخی - فرهنگی نیاوران برگزار می گردد، نمایشگاهی از آثار اصیل ایرانی، شامل فرش، تابلو و حتی مجسمه برگزار می گردد که گویای فرهنگ و هنر ایرانی باشد.
زهرا شوند اضافه کرد: سبک چیدمان به کار گرفته شده در این نمایشگاه نیز اینگونه است که هنر فرش ایرانی با مبلمان، تابلو و مجسمه به نمایش گذاشته می گردد تا مراجعه نماینده بداند کدام فرش دستباف ایرانی برای چیدمان کدام موقعیت کاری و زندگی مناسب است.
عبدالحسین قاسمی نژاد، مدیرعامل شرکت آلبرزا که در حوزه فرش دستباف ایرانی و برندسازی برای فرش ایرانی نیز فعالیت دارد، در نشست با وبلاگ کاتالوگ در هتل لاله تهران گفت: جنازه فرش دستباف ایران 15 سال کار می نماید و به شما می گویم که همین حالا با 6 میلیون تومان هم می توان یک فرش دستباف خرید.
او اضافه کرد: فرش عشوند نهاوند 4 متری با عقبه 100 ساله در ایران حدود 15 میلیون تومان است در حالی که یک فرش ماشینی را باید به مبلغ 20 میلیون تومان خریداری کرد.
او اضافه کرد: یک جفت فرش 6 متری هزارگل کار کرمان 70 میلیون تومان است و این مبلغ برای چند بافنده ای که 12 ماه پای دار قالی برای خلق آن نشسته اند واقعا گران نیست.
به گفته این کارشناس فرش، 59 منطقه ثبت شده فرش دستباف در ایران وجود دارد که در سازمان اسناد ملی ثبت شده است و 31 مدل دار بافت فرش نیز در ایران موجود است که از این تعداد دو دار قالی افقی و 29 دار دیگر عمودی هستند.
برگزار نمایندگان رویداد پرشی تاک در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران تهران که از 5 تا 9 اسفندماه سالجاری این رویداد را برگزار می نمایند، اعلام نموده اند که هدفشان، ترویج فرهنگ و هنر ایرانی در گذر زمان است و آثار منحصر به فردی از فرش دستباف ایرانی را در چیدمان های مختلف و در سبک های عشایری، روستایی و شهری در این نمایشگاه عرضه و در معرض دید عموم قرار خواهند داد.
براساس آنچه برگزار نمایندگان رویداد پرشی تاک اعلام نموده اند، ده ها فرش عرضه شده در این رویداد همراه با راهنمایان فرش شرحات لازم را به بازدیدنمایندگان در خصوص بافنده و گروه فراوری یک فرش دستباف عرضه شده در این نمایشگاه ارایه می دهند تا بازدیدنمایندگان علاوه بر آشنایی با مدل فرش ها با بافندگان و گروه فراوری یک فرش دستباف ایرانی آشنا شوند. به گفته آن ها این اقدام موجب می گردد که هنرمندان فرش دستباف ایرانی نیز به جامعه معرفی شوند و مردم بدانند که فرش ها کجا و به وسیله کدام گروه هنرمند فراوری شده است.
منبع: صدای میراث