پنج نکته محیط زیستی برای مدیریت پسماندها

به گزارش وبلاگ کاتالوگ، تنها در شهر تهران سالانه بیش از 310 کیلوگرم پسماند شهری فراوری می گردد. این پسماندها علاوه بر آلوده کردن آب و خاک زندگی حیات وحش و به طور کلی نموده زمین را تهدید می نمایند. با رعایت نکاتی ساده می توان حجم فراوری پسماندها از جمله پسماندهای پلاستیکی و کاغذی را کاهش داد.

پنج نکته محیط زیستی برای مدیریت پسماندها

به گزارش وبلاگ کاتالوگ، کمپین پس از این که شهرداری تهران آن را راه اندازی نموده در کوشش است تا با اصلاح فرهنگ مصرف علاوه بر مدیریت پسماندهای خانگی میزان فراوری پسماند را نیز کاهش دهد. در ادامه به پنج نکته برای مدیریت پسماندهای پلاستیکی و کاغذی اشاره شده است. گفتنی است که این نکات از پیج اینستاگرامی این کمپین برداشت شده است.

خیلی از ما برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر از کیسه های پلاستیکی استفاده می کنیم. از جمله مهمترین قدم ها برای کاهش مصرف پلاستیک چیدن مواد غذایی در یخچال و فریزر با استفاده از ظروف دردار و شیشه ای است.

برای حمل خوراکی های روزمره مانند میوه و لقمه نان پنیر و... می توان از لقمه پیچ های پارچه ای یا ظروف دردار استفاده کرد.

همیشه به خاطر داشته باشیم که کاغذ زباله نیست و برای تهیه آن درختی نابود شده است. پس از این کوشش کنیم که مصرف کاغذ را کاهش دهیم.

به جای کاغذ کادوهای کاغذی می توانیم از پارچه برای بسته بندی هدایا استفاده کنیم.

نی های پلاستیکی از جمله پسماندهای پلاستیکی خطرناک هستند و تنها در کشور آمریکا روزانه 500 میلیون نی دور انداخته می گردد. به جای استفاده از نی های پلاستیکی می توان از لیوان های شیشه ای استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "پنج نکته محیط زیستی برای مدیریت پسماندها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پنج نکته محیط زیستی برای مدیریت پسماندها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید