اولین تراشه الکترونیک مولکولی با قابلیت کاربرد چندگانه ساخته شد

به گزارش وبلاگ کاتالوگ، اولین تراشه الکترونیک مولکولی ساخته شد، چیزی که هدف 50 ساله در راستا ادغام مولکول های منفرد در مدار های الکترونیکی است.

اولین تراشه الکترونیک مولکولی با قابلیت کاربرد چندگانه ساخته شد

به گزارش گروه دانشگاه وبلاگ کاتالوگ، اولین تراشه الکترونیک مولکولی ساخته شد، چیزی که هدف 50 ساله در راستا ادغام مولکول های منفرد در مدارهای الکترونیکی است. این کار برای رفع محدودیت های قانون مور اجرا شده است.

این تراشه که از طریق شرکت رازول بیوتکنولوژیز (Roswell Biotechnologies) و یک تیم چند رشته ای متشکل از دانشمندان برجسته دانشگاهی پیشرفته است، از مولکول های منفرد در یک مدار برای ایجاد یک حسگر زیستی قابل برنامه ریزی با حساسیت تک مولکولی در زمان واقعی و مقیاس پذیری نامحدود در تراکم پیکسلی حسگر استفاده می کند.

این نوآوری، به پیشرفت ها در زمینه های مختلف که اساساً مبتنی بر مشاهده فعل و انفعالات مولکولی است، از جمله کشف دارو، تشخیص، توالی یابی DNA، و پروتئومیکس کمک شایانی می کند.

جیم تور، استاد شیمی دانشگاه رایس و پیشگام در زمینه الکترونیک مولکولی، می گوید: زیست شناسی با تک مولکول هایی که با یکدیگر صحبت می کنند کار می کند، اما روش های مقدار گیری موجود ما نمی توانند این تعامل ها را تشخیص دهند.

حسگرهایی که در این پروژه پیشرفته، به محققان اجازه می دهند به این ارتباطات مولکولی گوش دهند و دید نو و قدرتمندی از اطلاعات زیستی را ممکن می سازد.

این پلتفرم الکترونیک مولکولی از یک تراشه نیمه هادی قابل برنامه ریزی با معماری آرایه حسگر مقیاس پذیر تشکیل شده است. هر آرایه از یک جریان سنج الکتریکی تشکیل شده است که جریان عبوری از یک سیم مولکولی را کنترل می کند. این آرایه ها به گونه ای به هم بافته شده اند که نانوالکترودهایی را ایجاد می کنند که مستقیم به مدار اصلی متصل می شود. حسگر با اتصال مولکول کاوشگر مورد نظر به سیم مولکولی، از طریق یک سایت ترکیبی مهندسی شده مرکزی، برنامه ریزی می شود. جریان مشاهده شده یک بازخوانی الکترونیکی مستقیم و بی درنگ از برهم کنش های مولکولی کاوشگر فراهم می کند.

بری مریمن، بنیان گذار و مدیر ارشد علمی رازول بیوتکنولوژیز، می گوید: هدف این کار قرار دادن زیست حسگری بر روی یک فناوری ایده آل برای آینده پزشکی دقیق و سلامت شخصی است. این کار مستلزم قرار دادن حسگر زیستی روی تراشه است. ما عنصر حسگر را از قبل تا سطح مولکولی کوچک کرده ایم تا یک پلتفرم حسگر زیستی ایجاد کنیم.

این پلت فرم نو الکترونیک مولکولی برهمکنش های مولکولی را در مقیاس تک مولکولی و در زمان واقعی تشخیص می دهد

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "اولین تراشه الکترونیک مولکولی با قابلیت کاربرد چندگانه ساخته شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اولین تراشه الکترونیک مولکولی با قابلیت کاربرد چندگانه ساخته شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید