طرز تهیه کوکی پروتئینی کدو حلوایی برای دیابتی ها

به گزارش وبلاگ کاتالوگ، وقتی با یک بیماری خاص دست و پنجه نرم می کنید، نشستن پشت میز رستوران ها یا انتخاب غذا در مهمانی ها برایتان سخت می گردد. حالا که غذاهای پرکالری و سرشار از قند و چربی همه جا را پر نموده اند، پیدا کردن یک بشقاب غذای سالم برای دیابتی ها از همواره سختتر به نظر می رسد و آماده کردن یک کیک یا کوکی خوش طعم برای کسانی که قند خون بالایی دارند، سخت جلوه می نماید. اما در این مطلب، ما می خواهیم این ناممکن را ممکن کنیم و یک کوکی خوشمزه پروتئینی که قند زیادی ندارد را به شما آموزش دهیم. این بیسکوییت خانگی، طعمی شبیه به شیرینی های حرفه ای دارد که قنادهای حرفه ای آماده شان می نمایند. پس فرصت را از دست ندهید و تا آماده شدن خوشمزه ترین کوکی بدون قند اضافه همراه ما باشید.

طرز تهیه کوکی پروتئینی کدو حلوایی برای دیابتی ها

مواد لازم برای تهیه کوکی پروتئینی

  • جو دوسر یک فنجان
  • آرد کامل یک فنجان
  • آرد سویا نصف فنجان
  • جوش شیرین یک و نیم قاشقچای خوری
  • بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • دارچین دو شقاشق چای خوری
  • پوره کدو تنبل نصف فنجان
  • روغن کانولا یک قاشق غذاخوری
  • آب دو قاشق چای خوری
  • سفیده تخم مرغ دو عدد
  • شیره یک قاشق چای خوری
  • دانه کتان یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکی پروتئینی

مرحله اول

پاییز فصل کوکی های خوشمزه است. از کوکی خرمالو گرفته تا بیسکویت زنجبیلی و کوکی کدو حلوایی را می توانید در خانه آماده کنید و عطرشان را تا ساعت ها در آشپزخانه تان ماندگار کنید. البته تفاوت کوکی کدو حلوایی که امروز به شما آموزش می دهیم، بدون قند اضافه و سرشار از پروتئین بودنش است. این کوکی یک میان وعده ایده آل برای ورزشکارهاست و حتی دیابتی ها هم می توانند با لذت و بدون نگرانی آنرا میل نمایند.

برای آغاز فر را قبل از آغاز کار، روی درجه 175 روشن کنید تا گرم گردد. در فاصله گرم شدن فر، در یک کاسه بزرگ جو دوسر، آرد گندم، آرد سویا، جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک، دارچین و پودر جوز هندی را با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم

پوره کدو تنبل که از قبل آماده نموده اید را با روغن کانولا، آب، سفیده تخم مرغ و شیره هم بزنید. می توانید تخم کتان را هم به این مواد اضافه کنید و سپس آنها مواد خشکی که در کاسه دیگری با هم مخلوط نموده اید را آرام آرام به این ترکیب اضافه نموده و هم بزنید.

مرحله سوم

در یک سینی مخصوص فر، یک ورق کاغذ روغنی بیندازید. حالا از مایه ای که آماده نموده اید، یک گلوله برداشته و گرد کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. این کار را تا تمام شدن مایه انجام دهید. یادتان باشد که گلوله ها باید دو تا سه سانت از هم فاصله داشته باشند تا در زمان پخت به هم نچسبند.

البته اگر در خانه فر ندارید هم نباید دور کوکی های عصرانه را خط بکشید. می توانید این بیسکویت بدون فر را آماده کنید و آن را با یک فنجان چای خرمالو میل کنید.

مرحله چهارم

برای پخت کوکی ها تنها به پنج دقیقه زمان احتیاج دارید. نگران نباشید! بیسکوییت های پروتئینی و رژیمی شما در همین زمان کوتاه می پزند و اگر بیشتر آنها را در فر نگه داری، زیاد از حد خشک می شوند. اگر مایل بودید، می توانید میوه خشک هایی که در رژیم غذایی تان مجاز هستند را هم خرد نموده و به مایه کوکی اضافه کنید تا مغزدار و خوشمزه گردد. پیشنهاد می کنیم کوکی های رژیمی خوشمزه تان را با لته کدو حلوایی گرم میل کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کوکی پروتئینی کدو حلوایی برای دیابتی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی پروتئینی کدو حلوایی برای دیابتی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید