2 طرز تهیه کوکی ولنتاین قلبی با تزیین رویال آیسینگ در فر و بدون فر
به گزارش وبلاگ کاتالوگ، اگر در پی درست کردن شیرینی ولنتاین قلبی شکل خاص و خوشمزه هستید بهتر است کوکی قلبی درست کنید. روز ولنتاین یک فرصت عالی برای درست کردن کوکی به شکل قلب و هدیه دادن آن به عنوان کادو ولنتاین، است. در طرز تهیه شیرینی کوکی قلب برای ولنتاین، از مواد ساده ای استفاده می گردد و درست کردن آن هم بسیار راحت است. اصلا بابت خراب شدن این شیرینی کوکی نگران نباشید. ما در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله خبرنگاران طرز تهیه کوکی ولنتاین قلبی قرمز و شکلاتی به 2 روش در فر و بدون فر و طرز تهیه رویال آیسینگ برای کوکی را با همه فوت و فن های پخت و تزیین این بیسکویت ولنتاینی خوشمزه به شما یاد می دهیم.
طرز تهیه شیرینی کوکی قلبی ولنتاین
زمان آماده سازی مواد: 1 ساعت
زمان مورد احتیاج برای پخت کوکی قلبی ولنتاین: 15 دقیقه
مواد لازم برای طرز تهیه کوکی ولنتاین قلبی (24 عدد)
- کره (نرم شده): 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- شکر سفید یا پودر قند: 1 و 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
- تخم مرغ: 2 عدد
- آرد سفید: 2 لیوان فرانسوی دسته دار
- بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چای خوری
- پوست لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری (در صورت دلخواه)
مواد لازم برای تهیه رویال آیسینگ روی کوکی قرمز
- سفیده تخم مرغ: 2 عدد
- پودر قند الک شده: 3 لیوان فرانسوی دسته دار
- آب لیمو ترش (اختیاری): 1 قاشق چای خوری
- رنگ خوراکی قرمز: به اندازه لازم
مراحل طرز تهیه کوکی قلبی ولنتاین با قالب
با این مقدار مواد می توانید 24 عدد شیرینی کوکی ولنتاین قلبی برای روز عشق درست کنید. برای آماده سازی مواد این کوکی قلبی حدود 30 دقیقه زمان احتیاج است. خمیر کوکی را بعد از تهیه، باید تقریبا 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خودش را بگیرد.
اما شیرینی ها به راحتی و در حدود 10 تا 15 دقیقه بعد در فر می پزند. البته زمان پخت در فرهای مختلف کمی فرق دارد و وقتی قسمت زیر کوکی ها پختند، می توانید آن ها را از فر خارج کنید.
مرحله اول: آماده کردن خمیر شیرینی کوکی قلبی
در اولین مرحله از طرز تهیه شیرینی کوکی قلبی مخصوص ولنتاین، شکر و کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن به خوبی مخلوط کنید. مواد را تا حدی بزنید که بافت پفکی بگیرد و رنگ آن روشن گردد. سپس پوست لیموترش را رنده و به کره اضافه کنید. دوباره مواد را با همزن ترکیب کنید.
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی و با فاصله به مواد اضافه کنید و هر بار مواد را با همزن بزنید. آرد و بیکینگ پودر را دو بار الک کنید. آن ها را به تدریج و 3 تا 4 مرحله به مواد اضافه کنید. دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه خمیر یکدستی گردد.
مرحله دوم: ورز دادن خمیر شیرینی قلبی
در این مرحله با دست خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا یکدست گردد ولی به روغن نیفتد. خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و برای 2 ساعت در یخچال بگذارید. در این فاصله فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید و داخل دو سینی بزرگ کاغذ روغنی قرار دهید.
اگر کاغذ روغنی در دسترس نداشتید، کف سینی فر را چرب کنید. بعد از استراحت کردن خمیر، آن را خارج کنید و روی سطح کارتان را آرد پاشی کنید. خمیر را روی آن بگذارید.
مرحله سوم: کوکی ها را در فر بپزید
اندازهی از خمیر را با ضخامت کم روی سطح تخته با وردنه پهن کنید. سپس با استفاده از قالب های قلبی خمیر را به شکل قلب برش دهید. قالب های قلب را با یاری یک کفگیر به آرامی از روی سطح جدا کنید و روی کاغذ روغنی و در سینی فر قرار دهید. بعد از آماده شدن همه کوکی ها، آن ها را 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شوند.
بعد از اینکه همه شیرینی کوکی ها پختند، آن ها را روی یک توری قرار دهید تا به مدت 15 دقیقه کاملا خنک شوند. در این فاصله مواد رویال آیسینگ را تهیه کنید.
مرحله چهارم: رویال آیسینگ را درست کنید
در طرز تهیه رویال آیسینگ، ابتدا باید سفیده تخم مرغ را با یاری همزن آن قدر بزنید تا کف کند. سپس پودر قند را قاشق قاشق به آن اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر قاشق شکر، مواد را با همزن بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند. برای اینکه مواد رویال آیسینگ شما کمی رقیق تر گردد، می توانید از چند قطره آب لیموترش بهره ببرید. آیسینگ شما آماده است.
مرحله پنجم: به رویال آیسینگ رنگ خوراکی اضافه کنید
رویال آیسینگ را داخل 2 یا 3 کاسه جدا بریزید. یکی از کاسه ها را سفید بگذارید. در ظرف دیگر، چند قطره رنگ قرمز بریزید و مواد را خوب هم بزنید تا کاملا رنگ بگیرد و پررنگ گردد. در یک کاسه هم می توانید اندازه کمتری رنگ قرمز بریزید تا صورتی کمرنگ گردد. سپس یک حوله مرطوب روی کاسه ها بگذارید یا درب ظرف را ببندید تا مواد خشک نشوند.
مرحله ششم: کوکی ها را با رویال آیسینگ تزیین کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه شیرینی کوکی ولنتاین قلبی، هر رنگ از مواد رویال آیسینگ را داخل یک کیسه مخصوص خامه کشی بریزید. برای پوشش کوکی ها ابتدا باید دور کوکی یک قلب بکشید و سپس داخل آن را پر کنید.
می توانید ابتدا یک لایه قرمز روی شیرینی کوکی قلبی شکل بکشید و بعد از اینکه کمی خشک شد، با رنگ سفید روی آن هر چیزی که دوست دارید، بنویسید یا به آن طرح دهید. بعد از اتمام طراحی شیرینی ها، برای چند ساعت آن ها را به حال خود رها کنید تا رویال آیسینگ کاملا سفت گردد. سپس شیرینی کوکی ها را بسته بندی یا داخل ظرف مناسب سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی انار با رویال آیسینگ
طرز تهیه کوکی ولنتاین بدون فر
زمان آماده سازی مواد: 1 ساعت
زمان مورد احتیاج برای پخت کوکی قلبی بدون فر: 15 دقیقه
مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی ولنتاین
آرد: 1 لیوان دسته دار فرانسوی
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
شکر: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی
تخم مرغ: 1 عدد
کره: 100 گرم
بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
وانیل: نوک قاشق چای خوری
مراحل طرز تهیه کوکی ولنتاین شکلاتی
برای روز ولنتاین می توانید با مواد ساده و بدون فر، کوکی های مجذوب کننده درست کنید. اگر قالب قلبی در دسترس ندارید می توانید بدون قالب کوکی ولنتاین را بپزید و احتیاجی به همزن برقی هم ندارید. برای مشاهده مراحل تهیه این کوکی ولنتاین شکلاتی، مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول: خمیر کوکی را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه کوکی ساده شکلاتی برای ولنتاین بدون فر، مواد را از 30 دقیقه قبل بیرون از یخچال بگذارید. در یک کاسه، شکر و کره را با هم مخلوط کنید تا یکدست گردد. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید.
آرد، بیکینگ پودر، پودر کاکائو و وانیل را 3 بار الک کنید و به این مخلوط به تدریج و طی 3 مرحله اضافه کنید و هر بار مواد را بزنید تا خمیری منسجم به دست بیاید.
مرحله دوم: کوکی ها را بپزید
کف یک تابه را یک کاغذ روغنی بیندازید و آن را چرب کنید. اجازه دهید تابه گرم گردد. سپس قالب های قلبی را کف تابه قرار دهید و داخل آنها را از خمیر کوکی بریزید و پر کنید. حرارت را کم کنید. بهتر است زیر تابه شعله پخش کن بگذارید. در 5 دقیقه پایانی پخت می توانید دراژه های رنگی یا شکلات چیپسی روی کوکی بریزید. حدود 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا کوکی ها بپزند.
مرحله سوم: کوکی ها را تزیین و سرو کنید
بعد از اینکه کوکی ها نرم شدند، تابه را بردارید و بعد از سرد شدن کوکی ها، آنها را از کاغذ روغنی جدا کنید. در صورت دلخواه می توانید با آیسینگ روی کوکی ها را تزیین کنید.
فوت و فن های طرز تهیه شیرینی کوکی قلبی ولنتاین
- قبل از پخت شیرینی کوکی قلب ولنتاین، مواد لازم را از نیم ساعت جلوتر، در خارج از یخچال قرار دهید تا هم دما با محیط شوند.
- کره را به روش بن ماری ذوب نکنید. این کار باعث می گردد تردی شیرینی کوکی قلبی شکل از بین برود.
- از ورز دادن بیش از حد خمیر کوکی خودداری کنید. این کار باعث سفت و خشک شدن کوکی قلب ولنتاین بعد از پخت می گردد. نباید روغن خمیر خارج گردد.
- اگر بعد از پخت، روی کوکی های قلب ولنتاین هنوز کمی نرم بود ولی قسمت زیر آن پخته بود، شیرینی ها را از فر خارج کنید. چون بعد از اینکه شیرینی ها سرد شدند و از دما افتادند، این بافت سفت تر می گردد. سعی کنید زیاد شیرینی ها را در فر نگذارید تا بعد از سرد شدن، خشک و شکننده نشوند.
- برای جدا کردن شیرینی قلب ولنتاین از کاغذ روغنی، اجازه دهید کاملا کوکی ها از دما بیفتند. سپس به آرامی آن ها را جدا کنید. می توانید پشت کاغذ روغنی را پارچه نمدار بکشید تا کاغذ از شیرینی ها راحت تر جدا گردد.
- بعد از این که رویال آیسینگ را آماده کردید و در ظرف ریختید، حتما روی آن را بپوشانید تا خشک نگردد. به خاطر استفاده از سفیده تخم مرغ در طرز تهیه رویال آیسینگ، این مایع خیلی زود می بندد و غیر قابل استفاده خواهد شد.
- به جای اینکه دور شیرینی کوکی قلبی را قالب بگذارید و بعد مواد آیسینگ را بریزید، می توانید کوکی ها را روی توری فلزی بگذارید و آغاز به طرح زدن روی کوکی ها کنید. زیر توری را کاغذ یا پلاستیک بگذارید تا اگر مواد آیسینگ نشت کرد، سطح زیر کوکی ها کثیف نگردد. تا زمان خشک نشدن آیسینگ، کوکی ها را از روی توری برندارید.
- کوکی هایی را که به روش بالا درست نموده اید، علاوه بر طرح قلب می توانید به طرح میوه یا شکل های دلخواهتان هم قالب بزنید. یک ایده دیگر این است که از این کوکی ها به عنوان هدیه روز ولنتاین بهره ببرید.
- در صورتی که دوست دارید کوکی ولنتاین شما به رنگ قرمز باشد، می توانید از رنگ قرمز خوراکی یا آب لبوی غلیظ شده برای رنگ بخشیدن به شیرینی قلب ولنتاین خود بهره ببرید.
- در طرز تهیه کوکی فانتزی بدون فر و با فر بهتر است از پودر شکر به جای شکر بهره ببرید. این کار موجب می گردد تا بافت شیرینی قلب ولنتاین شما نرم و لطیف تر گردد.
- در طرز تهیه کوکی فانتزی با فر بهتر است قبل از قرار دادن خمیر شیرینی داخل قالب از کاغذ روغنی بهره ببرید.
سوالات متداول
طرز تهیه کوکی فانتزی ولنتاین بدون فر چگونه است؟
در طرز تهیه شیرینی کوکی فانتزی ولنتاین بدون فر باید شیرینی ها را روی سینی بچینید و سپس روی پایه فلزی و شعله ملایم گاز قرار دهید تا شیرینی شما آماده گردد.
طریقه درست کردن رویال آیسینگ برای تزیین کوکی قلب ولنتاین چگونه است؟
در طرز تهیه رویال آیسینگ برای شیرینی کوکی ولنتاین، ابتدا باید سفیده تخم مرغ را با یاری همزن خوب بزنید تا کف کند. سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و مواد را با همزن بزنید تا حالت کفی و سبک پیدا کند. در نهایت می توانید با استفاده از رنگ خوراکی رویال آیسینگ را به رنگ دلخواه درآورید.
چرا نباید برای درست کردن شیرینی قلبی شکل خمیر را ورز دهید؟
از ورز دادن بیش از حد خمیر کوکی خودداری کنید. این کار باعث سفت و خشک شدن کوکی قلب ولنتاین بعد از پخت می گردد. نباید روغن خمیر خارج گردد.
طریقه جدا کردن شیرینی کوکی قلب ولنتاین چگونه است؟
در زمان پخت کوکی شیرینی قلب ولنتاین باید زیر خمیر کاغذ روغنی قرار دهید. سپس اجازه دهید شیرینی کمی خنک گردد و بعد آن را از کاغذ روغنی جدا کنید. اگر شیرینی شما به کاغذ روغنی چسبیده است می توانید یک پارچه نم دار زیر کاغذ بکشید تا شیرینی ها راحت تر جدا شوند.
طریقه تزیین شیرینی قلب ولنتاینی چگونه است؟
برای تزیین کوکی شیرینی قلبی ولنتاین می توانید از انواع شکلات ها و ترافل های رنگی و رویال آیسینگ بهره ببرید.
منبع: allrecipes
منبع: افق کوروش