طرز تهیه رشته پلو قیسی مجلسی

به گزارش وبلاگ کاتالوگ، رشته پلو قیسی یا همان قیسی پلو یک غذای سنتی و محبوب در شهر تبریز و دیگر شهر های آذربایجان است که از ترکیب برنج، برگه زردآلو، قیسی و چند ماده غذایی دیگر تهیه می گردد و به عنوان یک غذای خوشمزه بدون گوشت، می توان آن را تهیه و سرو کرد. رشته پلو با قیسی انواع مختلف دارد که ما در این بخش یکی از خوشمزه ترین های آن را برایتان آورده ایم.

طرز تهیه رشته پلو قیسی مجلسی

مواد لازم رشته پلو قیسی خوشمزه مجلسی

رشته پلویی 1 پیمانه

برنج 3 پیمانه

قیسی 100 گرم

برگه زردآلو 100 گرم

کره 100 گرم

پیازداغ 3 قاشق سوپ خوری

دارچین 1 قاشق چایخوری

زعفران دم نموده 1 قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه رشته پلو قیصی آذربایجان یا قیسی پلو بدون گوشت

برنج را بشویید و از 3 تا 4 ساعت قبل با آب و نمک خیس دهید. بعد از خیس خوردن برنج آن را در آب جوش بریزید تا مغز آن نیم پز گردد.

سپس رشته را در آب برنج بریزید و بعد از چند جوش برنج را آبکش کنید.

قیسی و برگه زرد آلو را به مدت 30 دقیقه در آب گرم خیس دهید و سپس آن ها را بشویید و در کره داغ شده بریزید و به همراه شکر، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل، تفت دهید.

در خاتمه زعفران را هم اضافه کنید تا عطر آن فوق العاده گردد.

کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و از ته دیگی که میخواهید بچینید و چند کف گیر از برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و لابه لای برنج از مواد تفت داده شده بریزید.

این لایه ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.

برنج آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برگه های قیسی، دارچین و خلال پسته و در صورت دلخواه با فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.

استفاده از فیله مرغ به صورت دلخواه بوده و جزو ترکیبات اصلی این غذا نمی باشد.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه رشته پلو قیسی مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رشته پلو قیسی مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید