طرز تهیه مربای توت فرنگی با شکر و بدون شکر!

به گزارش وبلاگ کاتالوگ، توت فرنگی، شکر و آب لیمو ترش تازه تمام آن چیزی است که برای تهیه یک مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه خانگی به آن احتیاج دارید. اما خبر خوش برای شما که از رژیم بدون شکر تبعیت می کنید و یا با دیابت دست و پنجه نرم می کنید و از لذت خوردن مربای توت فرنگی با آن عطر و طعم دلپذیرش محروم بوده اید! در ادامه علاوه بر آموزش مربای توت فرنگی کلاسیک، طرز تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر را نیز به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه مربای توت فرنگی با شکر و بدون شکر!

طرز تهیه مربای توت فرنگی خوشمزه خانگی

مواد لازم
توت فرنگی1 کیلو گرم
شکر1 کیلو گرم
آب لیمو ترش تازه1 قاشق چایخوری

روش تهیه

  • توت فرنگی ها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شوند. در صورتی که از توت فرنگی های درشت استفاده می کنید، حتما آن ها را 4 قاچ کنید تا زمان پخت مربا به حداقل برسد.
  • توت فرنگی ها را با میزان برابر (1 به 1) شکر یا بسته به ذائقه و شیرینی توت فرنگی ها با 800 گرم شکر مخلوط کنید و چند ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا آب بیندازند.
  • توت فرنگی ها را روی حرارت ملایم به جوش آورید تا ذرات شکر کاملا در آن حل گردد.
  • کف روی مربا را برای ممانعت از کدر شدن و شکرک زدن مربا جدا کنید.
  • بسته به میزان توت فرنگی ها زمان پخت متغیر خواهد بود. اما برای این میزان توت فرنگی که در دستور ذکر شده است چیزی حدود 30 تا 45 دقیقه 5. زمان برای قوام آمد شهد مربای توت فرنگی زمان ضروری است.
  • در آخرین مرحله برای ممانعت از شکرک زدن مربا، یک قاشق چایخوری آب لیمو ترش تازه و یا ¼ قاشق چایخوری جوهر لیمو به مربا اضافه کنید. آب لیمو ترش تازه طراوت و رنگ مربا را تضمین می نماید.
  • در نهایت در صورت تمایل مربا را به یاری گوشت کوب برقی میکس کنید و پس از تست قوام شهد، اجازه دهید مربا در قابلمه کاملا خنک گردد. سپس، در شیشه مورد نظر خود بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات و ترفند های درست کردن مربای توت فرنگی

  • سعی کنید برای درست کردن مربای توت فرنگی از قابلمه لعابی یا استیل بهره ببرید.
  • جوشیدن بیش از حد مربا باعث تیره تر شدن مربا می گردد.
  • مربا معمولا پس از خنک شدن سفت تر می گردد. برای تست قوام مربا بهتر است کمی از شهد مربا را بین انگشت سبابه و شصت فشار دهید، از چسبندگی آن متوجه میزان قوام مربا خواهید شد؛ و یا یک قطره از شهد را درون لیوان آب سرد بریزید، اگر شهد فورا در آب حل نشد، شهد مربا قوام آمده است.
  • در صورت تمایل می توانید برای خوش عطر شدن مربا، کمی گل سرخ مخلوط شده با شکر و یا وانیل به آن اضافه کنید.
  • حتما کف روی مربا را بگیرید تا مانع از شکرک زدن و بد رنگ شدن مربا گردد.
  • اضافه کردن آب لیمو ترش تازه در آخر پخت باعث خوش رنگ تر شدن مربا، حفظ طراوت توت فرنگی ها و مانع از شکرک زدن مربا می گردد.
  • توت فرنگی های درشت را قاچ کنید تا زمان پخت مربا کمتر گردد.

طرز تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر و احساس گناه!

مواد لازم
توت فرنگی1 کیلو گرم
پودر ژلاتین2 قاشق چایخوری
آب1 قاشق سوپ خوری

روش تهیه

برای درست کردن مربای توت فرنگی بدون شکر نیازی به صرف زمان زیاد برای پخت توت فرنگی ها و قوام آمدن مربا ندارید. اما چالش شما برای درست کردن این مربا، انتخاب توت فرنگی های شیرینی است که به اندازه کافی عطر و طعم توت فرنگی داشته باشند.

  • توت فرنگی های شسته و خشک شده را خرد کنید و روی حرارت ملایم به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید تا سس آن خارج گردد و آغاز به نرم شدن نمایند.
  • پودر ژلاتین را با یک قاشق سوپ خوری آب مخلوط کنید و روی بخار کتری اجازه دهید ژلاتین کاملا در آب حل گردد.
  • ژلاتین حل شده را به توت فرنگی ها اضافه کنید و به یاری گوشت کوب برقی مربا را کاملا میکس کنید تا ژلاتین و توت فرنگی ها کاملا با هم مخلوط شوند و مربا به غلظت مطلوب دست پیدا کند.
  • مربای توت فرنگی بدون شکر خود را بدون احساس گناه و با لذت تمام نوش جان کنید.

سوالات متداول در خصوص درست کردن مربای توت فرنگی

1. آیا می توان از توت فرنگی فریز شده برای درست کردن مربای توت فرنگی استفاده کرد؟

بله پس از یخ زدایی توت فرنگی های فریز شده تمامی مراحل مانند درست کردن مربا با توت فرنگی تازه انجام می گردد.

2. آیا می توان میزان شکر را کمتر کرد؟

بله شما می توانید میزان شکر را به نصف برسانید، اما قوام و ماندگاری مربا کمتر خواهد شد.

3. چطور می توان زمان پخت مربا را به حداقل رساند و به قوام مطلوب رسید؟

برای این منظور کافی است یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت به مربا اضافه کنید.

4. آیا می توان این رسپی را دو یا سه برابر کرد؟

بله، در این صورت زمان پخت به مراتب بیشتر خواهد شد.

حرف آخر

اگرچه مربای توت فرنگی خود به اندازه کافی خوش عطر و خوشمزه است، اما اگر می خواهید سطح آن را ارتقا دهید، پیشنهاد می کنیم کمی گل محمدی مخلوط شده با شکر و کمی آبلیمو به آن اضافه کنید. شما می توانید آموزش کاشت توت فرنگی در گلدان و طرز تهیه 7 ماسک توت فرنگی برای زیبایی پوست را نیز در انگیزه بخوانید.

نباید فراموش کنید که تجربیات و سوالات خود را در انتهای این مطلب با ما و سایر همراهان انگیزه به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه مربای توت فرنگی با شکر و بدون شکر!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای توت فرنگی با شکر و بدون شکر!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید