هموار کردن راه موفقیت با 7 قانون طلایی

به گزارش وبلاگ کاتالوگ، اگر 16 ساعت در روز کار می کنید، برای خانواده تان وقت نمی گذارید و یادتان نیست آخرین بار کی به تعطیلات رفتید، آیا واقعاً پیروز هستید؟

هموار کردن راه موفقیت با 7 قانون طلایی

وبلاگ کاتالوگ| همه ما در مقطعی از زندگی پیروزیت مان را زیر سوال می بریم. پیروزیت چیست؟ آیا می توانیم بدون دانستن اینکه برای چه هدفی کوشش می کنیم راه رسیدن به پیروزیت را هموار کنیم؟

به گزارش وبلاگ کاتالوگ؛ واقعیت اینست که معنای پیروزیت برای انسان های مختلف فرق دارد. برای بسیاری از ما، ثروت و آزادی است. به عنوان یک کارآفرین من می توانم انتخاب کنم کجا، کی و با چه کسی کار کنم، این برای من بسیار مهم است. اما برای دیگران پیروزیت ممکن است شغلی باشد که برایشان شادی به ارمغان آورد، پرداخت قبوض را تضمین کند و ضامن امنیت باشد.

مقایسه نکردن خودتان با دیگران ضروریست، چون با این کار به پیروزیت نزدیک هم نمی شوید. ممکن است حتی یک میلیونر باشید، اما احساس بدبختی کنید. اگر 16 ساعت در روز کار می کنید، برای خانواده تان وقت نمی گذارید و یادتان نیست آخرین بار کی به تعطیلات رفتید، آیا واقعاً پیروز هستید؟

راه رسیدن خود من به پیروزیت خیلی طولانی بود. من سال های زیادی را صرف سنجش نخستین استارتاپ خودم کردم. هزاران دلار را صرف تبلیغات برای ارتباط با مخاطبانم کردم، اما نتیجه نگرفتم. شب های زیادی بی خوابی کشیدم، چون نگران فهرست حقوق و سرپا نگه داشتن کسب وکارم بودم و تمام این ها بر زندگی شخصی و سلامتی من اثر منفی گذاشت.

نمی خواهم این اتفاق برای شما هم بیفتد. به همین علت 7 قانون طلایی را با شما به اشتراک می گذارم که دریافتم در هموار کردن راه من به سوی پیروزیت اثرگذار بودند.

1. طرز فکرتان را تغییر دهید

معمولاً مانع ما در جهت پیروزیت هیچ ربطی به مجموعه مهارت ها یا پشتوانه اقتصادی ندارد، همه چیز به طرز فکر ما مربوط است. برای مثال کارآفرینی را درنظر بگیرید. بزرگ ترین مانع پیروزیت برای بیشترِ صاحبان کسب وکار این طرز فکر است که کسب وکارشان فروختن یک محصول یا ارائه خدمات است. شما همه انرژیتان را صرف به کمال رساندن این هدف می کنید، اما مشتری احتاقتصادی شما هرگز چیزی درباره کسب وکارتان نشنیده است، پس چرا باید از شما خرید کند؟

کسب وکار شما فروش نیست، بلکه بازاریابی محصول یا خدمات است. اگر می خواهید پیروز شوید باید طرز تفکرتان را تغییر دهید.

همین توصیه در خصوص افراد جویای ترفیع یا کسانی که در پی تغییر شغل هستند کاربرد دارد. چه چیزی شما را از رقبایتان متمایز می نماید؟ چرا باید شما را استخدام نمایند؟ روی مهارت ها یا سابقه تجربیاتی که دارید تمرکز نکنید. شما به چه چیزی دست یافته اید که ممکن است برای یک شرکت دیگر مجذوب کننده باشد؟

در هر دو مثال، مهم درک نقاط درد بازار هدف است و اینکه شما چگونه می توانید دوای درد آن ها باشید.

2. درخواست یاری کنید

جای هیچ شرمی نیست اگر احساس کنید به یاری نیاز دارید. راه رسیدن به پیروزیت به معنای تنها بودن نیست.

متاسفانه ما در مدرسه به تنها کار کردن عادت می کنیم و یاد می گیریم برای یافتن راه چاره به عقل خودمان متکی باشیم، اما این طرزفکر در حیطه کار رسیدن به هدف را سخت می نماید.

برای پیروزیت در کسب وکار باید بتوانید روی یاری همکاران یا مربیان خودتان برای رسیدن به اهداف حساب باز کنید. اُلیوِت نازارین در یک پژوهش دریافت 76 درصد افراد پیروز وجود مربی را در پیروزیت شان حیاتی دانسته اند.

وجود مربی، روشن گر و نقشه راه رسیدن به پیروزیت است، به شرطی که فرد مناسبی را به عنوان مربی انتخاب نموده باشید. چنین فردی شیوه تفکر شما را به چالش می کشد و توصیه های عملی ارائه می نماید و شما را برای انجامشان مسئول می داند. مهم تر از همه پیروزی های شما را تجلیل می نماید، چون روی پیروزیت شما سرمایه گذاری نموده است و پیروزی شما بازتابی از مربیگری خود اوست. پس از یاری گرفتن نترسید!

3. تفویض اختیار را بیاموزید

پیروز ترین افراد در جهان یک وجه اشتراک دارند: آن ها حدود قدرتشان را تشخیص می دهند و آنجا همان جاییست که انرژی شان را متمرکز می نمایند و باقی امور را واگذار می نمایند. به نقل از ریچارد برانسون:

هنرِ تفویضِ اختیار یکی از مهارت های کلیدی است که هر کارآفرین باید به آن تسلط یابد.

بنا به گزارشی از Xero 77 درصد از صاحبان کسب وکار ها خستگی مفرط را تجربه می نمایند. شرکت گالوپ (Gallup) هم در سال 2018 گزارش داد 44 درصد کارمندان گاهی اوقات احساس خستگی مفرط می نمایند. وقتی از نظر فیزیکی و فکری در بدترین حالت خود باشید چگونه می توانید برترین کاری که می توانید را انجام دهید؟

یادگیریِ رها کردن سخت است، اما 80 درصد واگذاری بهتر از 100 درصد قبول مسئولیت است. برای داشتن یک کسب وکار سودآور، یک تیم باید کوشش نمایند نه یک فرد. خواه مالک کسب وکار باشید خواه یک رهبر مشتاق باید درک کنید که تیم شما در رسیدن به اهدافتان به شما یاری خواهد نمود، خیلی سریع تر از وقتی که فقط بخواهید به خودتان متکی باشید. به همین علت باید تیمی در اختیار داشته باشید که به آن ها اعتماد دارید و می دانید که قادرند بصورت خودگردان کار نمایند.

4. از شکست نترسید

از اشتباه کردن نترسید. حقیقت اینست که در راه رسیدن به پیروزیت نباید انتظار داشته باشید که اشتباه نکنید. راستش را بخواهید بهتر است برای اشتباهات یا شکست های زیاد آماده باشید. فقط این را به فکر بسپارید که شکست شاخص توانایی های شما نیست، فقط یک تجربه یادگیری دیگر است.

هیچ کس شکست را دوست ندارد، اما اگر قرار باشد هیچ وقت آن را تجربه نکنیم آیا قادر به تجلیل و قدردانی از پیروزیت هایمان خواهیم بود؟ پیروز ترین انسان ها ریسک پذیرند و ریسک پذیری ممکن است به شکست ختم گردد، اما شکست نباید مانع ادامه کوشش شما برای رسیدن اهدافتان گردد.

وقتی اوضاع بهم ریخته شده سعی نکنید جوری وانمود که اتفاقی نیفتاده یا آن را پنهان کنید. درباره مسائل سوال بپرسید تا بفهمید اشکال کارتان کجاست و چه کاری را می توانستید متفاوت انجام دهید. این نوع تفکر شما را به پیروزیت می رساند. پس از اشتباهات نترسید و ناامید نشوید. اشتباهات و شکست ها فرصت های طلایی یادگیری شما هستند.

5. روی خودتان سرمایه گذاری کنید

همواره کوشا باشید برترین نسخه از خودتان باشید و به همین علت هیچ وقت نباید دست از یادگیری بردارید. سرسخت باشید. به فرصت هایی که سرراه شما قرار می گیرد بله بگویید، فرقی نمی نماید چه فرصتی، یک دوره رایگان آنلاین، یک رویداد شبکه، وبینار یا شانسی برای مصاحبه با یک مربی نامدار. در این فرصت ها ممکن است با کسانی دیدار کنید که راه رسیدن شما به اهدافتان را هموار نمایند.

6. برنامه اقدام تدوین کنید

حالا که می دانید پیروزیت چیست چگونه می خواهید به آن دست یابید؟ برنامه اقدام شما چیست؟ آن را بنویسید، چون کسانی که اهدافشان را می نویسند 33 درصد در رسیدن به آن ها پیروز ترند. وقتی به روشنی دریافتید نقشه راه رسیدن به پیروزیت شما چیست آن را به دیوار بزنید. هر روز برای آنالیز آن و تیک زدن اهداف دست یافته وقت بگذارید. این کار به تحکم انگیزه و تعهد شما یاری می نماید. از تغییر دادن برنامه نترسید. شاید پس از گذشت چند ماه تصمیم بگیرید اهدافتان تغییر نموده است. هیچ ایرادی ندارد فقط کافیست برنامه تان را با تغییرات نو تطبیق دهید.

7. هرگز تسلیم نشوید

چقدر مشتاق رسیدن به هدفتان هستید؟ راه رسیدن به پیروزیت با شکست هموار می گردد. چه بخواهید چه نخواهید شکست را تجربه می کنید و این اتفاق کاملاً طبیعیست. اگر قرار بود رسیدن به هدف آسان باشد همه ما تا الان انسان های بسیار پیروزی بودیم و دیگر الگویی باقی نمی ماند که مشتاق باشیم مانند او باشیم.

پشتکار و ثبات کلید های دست یابی به پیروزیت هستند. من شاهد شکست افراد بسیار باهوشی بودم که زود تسلیم شدن عامل شکست آن ها بود و افرادی را دیده ام که با همان اندک استعدادی که داشتند به پیروزیت های بزرگی دست یافتند، چون سنگ زیرین آسیاب بودند و برای آن ها هر شکست فقط درس تازه ای برای یادگیری راه رسیدن به پیروزیت بود.

اگر با همه وجود خواستار پیروز شدن هستید پس باید در جستجوی آن خستگی ناپذیر باشید. کوچک ترین پیروزیت ها را جشن بگیرید و از شکست هایتان به خاطر درسی که از آن ها می آموزید تجلیل کنید.

سخن پایانی

شما نمی توانید قدم در راه پیروزیت بگذارید مگراینکه بدانید در پی چه چیزی هستید، آن را تعریف کنید و بنویسید. فکر کنید لازمه رسیدن به پیروزیت چیست. سپس از خودتان بپرسید: من به تنهایی قادر به انجام چه کار هایی هستم؟ کجا به یاری نیاز دارم؟ آیا حاضرم فداکاری کنم؟ آیا ظرفیت شکست خوردن دارم؟ آیا نیاز دارم از یک مربی یاری بگیرم؟ وقتی راه پیش رویتان را به روشنی بشناسید و بدانید برای رسیدن به پیروزیت به چه چیز هایی نیاز دارید آنگاه برنامه اقدام شما روشن است. هر روز در برداشتن گام های قابل اجرا ثابت قدم باشید تا به هدفتان برسید.

منبع: lifehack

منبع: فرادید

به "هموار کردن راه موفقیت با 7 قانون طلایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هموار کردن راه موفقیت با 7 قانون طلایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید